You must be logged in to post messages.
Please login or register

Game Discussion
Moderated by Crazed Ewok, The Mace, Echuu, Kongou Dess, Gen_Rhys_Dallows

Hop to:    
loginhomeregisterhelprules
Bottom
Topic Subject: The Tractor Beam has malfunctioned
posted 06-16-12 02:39 AM EDT (US)   
Okay, so in the Empire campaign, there's this mission where you have to capture Princess Leia in the Tantive IV with the tractor beam. I blew up every single enemy on the map, including all of the rebel reinforcements, and then went to capture Leia.
So the tractor beam animation starts for like half a second, then everything starts to lag like crazy and everything (The ISD, the environmental features, the other Imperial ships) starts to flicker. I don't complete the mission and then EaW crashes to desktop.
It happened on my old computer AND my new computer, so I think it's a problem with the game itself, not my computer.

I love China, I love Japan, I love Vietnam. (I'm very fun in island dispute discussions.)
Take everything I say with a bucket of salt.
Perpetually hungry and searching for cheese and pineapples.
Replies:
posted 06-16-12 12:44 PM EDT (US)     1 / 1  
Reinstall?

Purveyor of the Poi | Deliverer of Desu | Weeaboo Brony Conserative - The Ultimate Foe to the Internet
Lord Sipia: "THIS IS WHAT HAPPENS WHEN SIPPY IS EXCLUDED! EVERYBODY LOSES THEIR SANITY" | Also Lord Sipia: "...Of course. Prepare the butter."
Hi, I'm Kongou! Are you my admiral?
Star Wars: Empire at War Heaven » Forums » Game Discussion » The Tractor Beam has malfunctioned
Top
You must be logged in to post messages.
Please login or register
Hop to:    
Star Wars: Empire at War Heaven | HeavenGames